Център за административно обслужване - 0800 19221

ПРИЗИВ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ И ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ В ОБЩИНА ГУРКОВО

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Коледно-новогодишните празници  в края на всяка година изискват специална подготовка и организация, както във всеки дом, така и в Общините. Създаването на празнична атмосфера и солидарна инициатива за нашата общност се оказа непосилна за бюджета задача. 

При срещите ми с част от бизнеса, те проявиха готовност за съпричастност, солидарност и човечност, особено в тази ситуация на недобро общинско наследство. Вярвам, че всички заедно с общо усърдие и добротворство ще създадем лъч надежда за нуждаещите се, очаквана радост и рождественски мечти за малки и големи.

Дарителската инициатива назовахме „Коледна щедрост“, която очаква Вашата благотворителност по банков път до  15 декември 2023 година:

► Основание за плащане: „Коледна щедрост“

►Банковата сметка:

      Банка: ЦКБ АД, клон Стара Загора, офис Гурково

      IBAN: BG88 CECB 9790 8463 6980 00

      BIC: CECBBGSF

      КОД НА ВИД ПЛАЩАНЕ: 44 51 00

      ОБЩИНА ГУРКОВО     

След приключване на Коледно-новогодишните празници ще направим отчет на събраните средства чрез инициативата. За нас е изключително важно оптималното и прозрачно оползотворяване на даренията.

Ще Ви очакваме на тържественото запалване на светлините на коледната елха - на 15 декември от 17:00 ч. на площада в Гурково!

 

Пожелавам здраве, успех и добротворство!

 

С уважение,

КЪНЧО ПАПАЗОВ

Кмет на Община Гурково

изтегли в pdf