Община Гурково се включва в инициативата "Да изчистим България заедно"

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На 14.09.2019 г. Община Гурково ще се включи в кампанията "Да изчистим България заедно", инициирана от BTV Media Group. Амбицията на ръководството на Община Гурково е всички заедно да направим населените места на общината по-чисти, по-уютни, по-зелени.

Желанието ни е с тази кампания да бъдат привлечени максимален брой участници и чрез съвместните ни усилия да постигнем възможно най-добър резултат.

Обръщаме се към Вас с призив да се включите в идеята да почистим населените места, в които живеем, да обединим усилията си и направим по приветливи населените места на общината, давайки личен пример, включвайки се в почистване на треви, клони, отпадъци около личните дворове.

Уважаеми жители на Община Гурково, нека всеки един от нас да осъзнае своята гражданска отговорност, защото не може да се радваме на едно красиво населено място, ако някой строи, а след него друг руши, ако някой посади дръвче, а друг го прекърши, ако някой почисти, а друг след него безразборно изхвърля отпадъците си.

Грижата за опазване на природата и подобряване на средата, в която живеем е ОБЩА.

Без помощта на нас гражданите, без нашето лично участие, населените места на Община Гурково не могат да станат чисти и приветливи, каквито всеки от нас ги желае.

Ще бъдат осигурени торби за смет и транспорт за извозване на събраните отпадъци.

Надяваме се да последвате примера на Община Гурково и се включите в кампанията на 14.09.2019 г. от 09,00 часа.Всички ние обичаме Община Гурково и искаме нашите населени места да са красиви, привлекателни и неповторими.

ТОВА ЗАВИСИ ОТ НАС!

Иван Иванов

Кмет на Община Гурково

МЕНЮ